Advertisement

Antalya Yangın Haberleri : Antalya'da Çalılık Alanda Yangın - Haberler / Fabrika işçileri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın.

Antalya Yangın Haberleri : Antalya'da Çalılık Alanda Yangın - Haberler / Fabrika işçileri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın.. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Haberler >yerel haberler >antalya >antalya serbest bölge'de yangın: Antalya yangın etiketine sahip 2 sonuç bulundu. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Antalya yangın haber ve haberleri! Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya yangın etiketine sahip 2 sonuç bulundu. Çin'de yapılan drone şovu guinness rekorlar kitabı'na girdi.

Antalya'da Korkutan Yangın - Haberler
Antalya'da Korkutan Yangın - Haberler from foto.haberler.com
Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Herhangi bir haber kaydınız bulunmamaktadır. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın.

Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. .son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Elyaf yastık bu hale getirdi. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi. Antalya son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Tarım, hayvancılık, gıda ve tarım teknolojisi haberleri, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan tarıma dair en güncel. — trt haber canlı (@trthabercanli) 23 temmuz 2018. Antalyalya'nın kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Elyaf yastık bu hale getirdi. 17:22 ameliyatsız kalp kapağı değişimi. Antalya son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtindeki metruk binada yangın ...
Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtindeki metruk binada yangın ... from foto.haberler.com
Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın. .son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı.yangın, saat 09.30. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Fabrika işçileri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın. 17:22 ameliyatsız kalp kapağı değişimi. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı.

Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın.

Fabrika işçileri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın. — trt haber canlı (@trthabercanli) 23 temmuz 2018. Tarım, hayvancılık, gıda ve tarım teknolojisi haberleri, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan tarıma dair en güncel. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Bir nedenle başlayan yangını görenler durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. .son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Trafo merkezinin çatı katında çıkan yangın korkuttu. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu.

Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trafo merkezinin çatı katında çıkan yangın korkuttu. Antalyalya'nın kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın.

Antalya Kundu'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler
Antalya Kundu'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler from i2.cnnturk.com
Trafo merkezinin çatı katında çıkan yangın korkuttu. Antalya yangın ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi. Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalyalya'nın kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor.

Haberler >yerel haberler >antalya >antalya serbest bölge'de yangın:

En son antalya haberleri anında burada. Antalya organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. .ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Çin'de yapılan drone şovu guinness rekorlar kitabı'na girdi. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. 30 haziran 2020, 00:20 0 yorum. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Herhangi bir haber kaydınız bulunmamaktadır. Antalya son dakika haberleri : Sera ve ağaçları yanan kadınlar gözyaşına boğuldu. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın.

Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın yangın haberleri. Elyaf yastık bu hale getirdi.

Posting Komentar

0 Komentar